Mobiele bezoekerscabine & beschermende cabine, opvouwbare en mobiele modulaire infectiebescherming

- Bouwpakket -
 wie HSYSBK001 myaluprofil
Technische gegevens
Afmetingen (mm): 2500l x 1190b x 2028h
materiaal: AlMgSi0,5F25 natur eloxiert, PA-GF, ST verzinkt, TPE, PP, NBR, Polycarbonate
gewicht: 168 Kg
TIN: 200003
Geschütze Entwicklung

Als bekende leverancier van bouwoplossingen van aluminium profielen zoals behuizingen voor machines, farmaceutische systemen en cabines voor de voedingsindustrie, hebben we te maken gehad met het Corona-virus en de daaruit voortvloeiende isolatie van ouderen in bejaardentehuizen en verpleeghuizen als gevolg van de situatie en overwogen welke mogelijke We kunnen oplossingen bieden zodat familieleden snel hulpbehoevende mensen kunnen bezoeken zonder een groter risico op gezondheidseffecten.
Kom meer te weten
Een door ons ontwikkelde bezoekerscabine van aluminium en plexiglas in verschillende afmetingen biedt de best mogelijke bescherming, kan onderweg naar zijn bestemming worden vervoerd en in een paar simpele stappen worden opgezet, en in een volledig gesloten versie kunnen de benodigde bevestigingen zoals daken en deuren in minder dan 3 minuten worden bevestigd. .

De hut levert een nuttige bijdrage om het voor kinderen, familie of vrienden mogelijk te maken om ouderen en zorgbehoevenden thuis te bezoeken.

Als u vragen heeft, staan ​​wij natuurlijk altijd voor u klaar.

Hier kunt u snel en eenvoudig de momenteel best mogelijke prijs opvragen. U ontvangt direct een offerte inclusief levertijd en beschikbaarheid. We hebben het artikel meestal op voorraad.

vraag een goede prijs aan

Stk.

Meer uit de categorie