SMT Alcom groep online catalogus


TechXXL Lager
TechXXL is de online catalogus van de SMT Alcom Group en haar gelieerde ondernemingen. Hier vindt u het volledige assortiment van de groep, dat een vereniging is van internationaal gerenommeerde productie-en handelsbedrijven voor producten van industriële toepassingen in de werktuigbouwkunde en de zonnetechnologie.


Lieferant TechXXL
De groep bedient klanten die gebruik maken van bepaalde profielsystemen direct op de beste marktcondities via hun eigen bedrijven.

Met name industriële klanten met regelmatige en grotere vraag profiteren van de eliminatie van handelsmarges, aangezien de groep vanaf een bepaalde hoeveelheid rechtstreeks vanaf de productielocatie levert.
De SMT Alcom Group investeert specifiek in eigen productie en ondertussen, als onderdeel van de overeenkomst van een strategische alliantie, zijn eigen profielsystemen vervaardigd op 2 extrusiepersen met een jaarlijkse productiecapaciteit van 16.500 ton.
Lieferant TechXXL
Met behulp van onze eigen logistiek worden de goederen vanuit gecertificeerde distributiecentra vakkundig en accuraat gedistribueerd naar klanten in heel Europa. Een soepel proces wordt gegarandeerd door iteratieve planningssystemen en geklokte laadcycli. Voertuigen en chauffeurs zijn 24/7 telemetrisch verbonden met het hoofdkantoor zodat we altijd weten waar uw goederen zich bevinden.

Aufgrund des stetig steigenden Wachstums der letzten Jahre sowie der dadurch zunehmenden Lagermengen wurde die Erstellung eines weiteren modernen Logistikzentrums auf einem Areal von über 22.500qm dringend notwendig. Mit dem Neubau werden Wareneingang und Warenausgang räumlich entkoppelt und die SMT Alcom Group erreicht damit eine deutliche Optimierung des gesamten Warenflusses.
g: